Naomi Albrechts

foto naomiAl jong wist Naomi  Albrechts (1973) dat ze iets wilde gaan doen waarin ze anderen kon helpen. Ze was net zeventien en ging in de hulpverlening aan de slag. Na het behalen van mijn HBO Pedagogiek werd ze leidinggevende in een jeugdgevangenis en later in een gesloten behandelsetting. Op een gegeven moment  realiseerde ze zich dat de inhoud van de functie anders was waarvoor ze eigenlijk het vak in was gegaan en heeft ze zich verder ontwikkeld. Samen met haar zus heeft ze een eigen praktijk opgezet en daarin zorgt zij voor het mentale gedeelte en haar zus voor het lichamelijke gedeelte, want  lichaam en geest kan je niet los zien. Kijk ook op www.sistersremedies.nl
Je kunt Naomi het beste omschrijven als op de eerste plaats vrouw, daarna als zelfstandig ondernemer, counsellor, coach, trainer, EMDR therapeute en auteur van een zelfcoachboek.

Onderwerpen:

  • Werken in de hulpverlening. Wat kan je en mag je verwachten als je in de hulpverlening wil werken of er al in werkt?
  • Stress. Wat is stress? Wat werkt nu echt ! Zit stress tussen je oren? Beetje stress is gezond !
  • Spiritualiteit. We hebben allemaal gave, de een meer ontwikkeld dan de ander maar iedereen heeft te maken met spiritualiteit. Het is niet meer weg te denken in deze maatschappij.
  • Werken met Engelen. Een specifieke thema in het spirituele.
  • In je eigen kracht komen. We gebruiken niet volledig onze eigen potentie en kunnen er meer uithalen dan jezelf had gedacht.
  • Verandering. Een verandering aangaan is makkelijker gezegd dan gedaan. Los laten van het oude vertrouwde om iets te gaan doen wat je niet kent ondanks dat je weet dat het beter voor je is, is echt niet gemakkelijk.
  • Kanker overleeft. Uit eigen ervaring kan ik spreken wat het inhoudt om te horen dat je kanker heb en waar je dan door heen gaat. Na 5 jaar wordt je genezen verklaard, maar dan… Dan begint een heel ander proces in je.

Tags: , , ,