Petra Hoogerwerf

thema('s): alle onderwerpen en sprekers, coaching, communicatie, management, ondernemerschap

petra

Petra Hoogerwerf is een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter. Zij inspireert het publiek anders naar hun organisatie te kijken. Zij schreef het boek Vonk! waarbij zij inzicht geeft hoe organisaties met een Vonk! kunnen gaan werken. Door haar veelzijdige ervaring in het bedrijfsleven, de overheid, de politiek en de non-profit sector weet zij tal van voorbeelden aan te reiken. Het publiek wordt actief betrokken bij het verhaal. Zij zet aan tot denken en actie.
Als specialisatie heeft zij fondsenwerving en maatschappelijk ondernemerschap. Praktisch, toepasbaar, inspirerend. Door haar jarenlange ervaring behoort zij tot de top van de sprekers op dit onderwerp.
Als dagvoorzitter is Hoogerwerf prikkelend, structurerend en bindend. Zij weet een zaal goed te betrekken bij een onderwerp en ze houdt de sprekers scherp. Met haar degelijke voorbereiding wordt een conferentie tot een geslaagde bijeenkomst.
U kunt Hoogerwerf boeken voor lezingen, trainingen en dagvoorzitterschap.

Meer informatie vind u op www.veleda.nl

Dirk van Asselt

thema('s): alle onderwerpen en sprekers, coaching, communicatie, management

Spiley Powershoot (153)
Dirk van Asselt geeft op een avontuurlijke en leerzame wijze unieke inspiratielezingen. Toehoorders worden op luchtige manier stof tot nadenken gegeven die kunnen leiden tot meer zelfinzicht, stappen durven nemen en hernieuwde energie om ideeën en wensen om te vormen tot concrete activiteiten. Hij vertelt in verhalende vorm, stelt zich kwetsbaar op en deelt zijn persoonlijke ervaringen. De leidraad van zijn lezingen zijn zijn reizen. Waarbij hij op luchtige wijze vertelt over zijn daarin opgedane ervaringen, inzichten en belevenissen.

U kunt hem zowel boeken voor bedrijfslezingen als voor een inspiratielezing voor bijvoorbeeld scholen, bibliotheken, netwerkbijeenkomsten, musea, en overigen.
Meer informatie vind u op www.volgjehart.nu Lees verder…