Gonnie Goossens

thema('s): alle onderwerpen en sprekers, fotografie, muziek, poëzie, psychologie

Voor Gonnie Goossens was het een moeilijke keus: klassieke muziek of beeldende kunst. Het werd een conservatoriumopleiding solozang en vele jaren was zij actief als concertzangeres en zangpedagoge. Fotograferen was haar grootste hobby !
Haar creativiteit eiste echter steeds meer ruimte en zij moest haar leven een drastische wending geven. Langzamerhand vond zij een geheel eigen stijl in het maken van audiovisuele projecten in een combinatie van muziek, fotografie en poëzie. Er volgden veel opdrachten, exposities en presentaties voor symposia, kunstkringen en fotoclubs. De VPRO noemde haar een muziekfotograaf.
Een specialiteit van haar zou je kunnen noemen het op een abstracte manier uitbeelden van emoties. Zo ontstonden o.a. ‘Mourning’ – ‘Last Words’ – ‘Amal’ en ‘Moodswings’ .
Verder zijn er projecten over bijzondere mensen zoals in: ‘So What ?’ – ‘Marcellino’ en ‘Klankgedicht’.
Gonnie Goossens heeft een Wikipediasite.

In haar Atelier de Kat in Beneden-Leeuwen kan Gonnie Goossens ca.30 personen ontvangen voor een ideale presentatie van haar werk. Het projectiescherm is 2.50 m. breed. Kijk ook op www.atelierdekat.nl.

Wilco Dragt

thema('s): alle onderwerpen en sprekers, flora en fauna, fotografie

WD-2502-20080615Wilco Dragt (1960) studeerde bedrijfskunde in Eindhoven. Op dit moment combineert hij een bestaan als zelfstandig organisatieadviseur met dat van freelance fotograaf. Als fotograaf is zijn belangrijkste onderwerp de natuur, en dan met name landschappen en bloemen. Lees verder…

Lex van den Bosch

thema('s): alle onderwerpen en sprekers, flora en fauna, fotografie, land en volk

Lex van den Bosch kleinerLex van en Bosch (1965) studeerde biologie in Amsterdam. Sinds 1991 deelt hij zijn enthousiasme voor fotografie, reizen en natuur met het publiek. In de eerste jaren als journalistiek-fotograaf voor o.a. het maandblad MUG en reisleider voor SNP-Natuurreizen, later als project manager van een safaricamp in Namibië. Lees verder…

Willem Laros

thema('s): alle onderwerpen en sprekers, fotografie

WL-1387-20070906Willem Laros (Delft, 1953) is publicist, reisjournalist en fotograaf. Verzorgt fotocursussen, fotoworkshops en fotoreizen in eigen land, Europa en Afrika. Enkele bestemmingen: Tiengemeten (SNP Fotowandelingen), diergaarde Blijdorp, Burgers Bush, Duitsland, Bosnië, Zuid-Afrika, Namibië, Tanzania. Werkt(e) voor CameraMagazine, Moto73, Reizen, Wildlife Magazine, Vakantiekriebels, Jaarbeurs, Safaripark Beekse Bergen en PLUS Magazine.

Meer informatie: www.willemlaros.nl.

Onderwerpen:

  • fotograferen tijdens de vakantie
  • uitrusting voor vakantiefotografie
  • anders kijken, beter fotograferen
  • reis- en landschapsfotografie
  • natuurfotografie
  • digitale fotografie: nabewerken en archiveren
  • het bespreken en beoordelen van foto’s